Звітна конференція лідерів учнівського самоврядування "Відродження"

 

Звітна конференція лідерів

учнівського самоврядування «Відродження»

за результатами діяльності в 2019/2020 навчальному році

(в онлайн режимі)

 

           

З метою розвитку та покращення роботи учнівського самоврядування «Відродження»  18.05.2020 року було організовано та проведено звітну онлайн-конференцію, на якій були присутні учні 5-10 класів. Основне завдання конференції – підсумувати роботу діяльності за 2019/2020н.р., затвердити план роботи та проєкти, що входять до їх складу на 2020/2021н.р. 

         Під час конференції звітувала президент учнівського самоврядування  Бульбенко Кіра, учениця 8-Б класу та заступник президента Татаринов Анатолій, учень 9 класу.

Також, слово було надано лідерам  міністерств, вони  підбили  підсумки проведеної роботи за 2019/2020 навчальний рік.

         За цей період учнівським самоврядуванням, були налагоджені парт­нерські відносини з відповідними установами, закладами. Тому міністерства мають за мету форму­вання в дітей, підлітків і молоді вміння налагоджувати зв'язки з представниками інших навчальних закладів для розширен­ня власних ідей, обміну досвідом, взаємозбагачення співпра­ці з різноманітними службами та організаціями.

         Маючи діючу модель учнівського самоврядування, наша школа не тільки дає знання, а й виховує людину в дусі патріотизму, вчить добру, порядності. Діти вчаться відчувати відповідальність, проявляти ініціативу, допомагати один одному. Школа керується інтересами і проблемами дітей, стає улюбленим місцем, де учні не лише вчаться, а й живуть повноцінним духовним життям.

       Бажаємо учнівському самоврядуванню «Відродження» успіхів та нових звершень.