Представлення проекту "Дитячий інклюзивний майданчик "Місто яскравих мрій"

 

02 вересня 2019 року у Херсоні стартувало голосування  на підтримку проектів, реалізація яких здійснюється за рахунок громадського бюджету міста. Голосування триватиме до 16 вересня 2019 року.

Педагогічний колектив, батьківська та учнівська громадськість Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4, мешканці мікрорайону розпочали промоакцію на підтримку власного проекту «Дитячий інклюзивний майданчик «Місто яскравих мрій».

         Директор Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Херсонської міської ради Потук Олександра Іванівна і автор проекту голова громадської організації «Спарта», учасник бойових дій АТО Ковальский Сергій були запрошені на «Українське радіо. Херсон». У прямому ефірі вони докладно розповіли про важливість будівництва майданчика «Місто яскравих мрій» на території Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 як для учнів закладу, так і для мешканців північного району.

       Олександра Іванівна Потук та Сергій Ковальський підкреслили позитивний вплив проекту, який сприятиме вихованню спортивної молоді, а також розвиткові дитячого та юнацького спорту. Вони закликали усіх активно підтримати своїми голосами реалізацію будівництва майданчика «Місто яскравих мрій».

 

6

https://kherson.pb.org.ua/projects/8

ГОЛОСУЄМО за наш проект. Розповідаємо знайомим, друзям, родичам.