Грудень несе нам багато веселих й радісних святкових днів

 

    Грудень несе нам не лише завершення І семестру і зимові канікули, а також багато веселих й радісних святкових днів. Новорічний дух вже поселився в наших вестибюлях і кабінетах!
     Новий рік - завжди цікаве, веселе свято. Задовго до Нового року в школі починається підготовка до нього: відбувається   оформлення класних кімнат, випуск святкових листівок, плакатів… Святковий настрій панує в кожному класі, в усіх приміщеннях. Діти і вчителі активно прикрашали школи. Це заняття не тільки піднімає настрій, але і наповнює навколишню атмосферу відчуттям свята і передчуттям швидких канікул. 
   Перед Новорічними канікулами у закладі відбувся конкурс-огляд кабінетів «Новий рік настає, радість нам усім несе», виставка творчих робіт «Новорічна композиція», в якому брали участь усі класні колективи! Прикрашаючи свій клас діти та вчителі створювали  новорічні прикраси своїми руками, мали змогу проявити фантазію, відчути певну ступінь відповідальності за те, як будуть виглядати їх класні кабінети в переддень Нового Року.

  Учні початкової школи переглянули вистави «Фея в царстві тролів» у Херсонському академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша та  «Снігова королева» у Херсонському академічному обласному ляльковому театрі.