Засідання педагогічної ради 2024

 

25 березня  в Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 Херсонської міської ради відбулося засідання  педагогічної ради  «Сучасні педагогічні тенденції та перспективи подолання освітніх втрат у закладі освіти».

У творчій атмосфері проходило обговорення  результатів роботи колективу із подолання навчальних втрат учнів та визначення подальших шляхів їхньої ліквідації.  Учителі поділилися досвідом роботи із формування корекційних компетентностей молодших школярів (особливості дрібної моторики рук у дітей з мовленнєвими порушеннями засобами      конструктивних ігор),  активізації  пізнавальної  діяльності здобувачів освіти через участь у предметних конкурсах та олімпіадах. На засіданні представлено сучасні прийоми проведення виховних заходів, розрахованих на покращення соціалізації та  здобувачів освіти в учнівському колективі в умовах сьогодення. Представлено результати анкетування здобувачів освіти щодо майбутнього вибору професії, що відіграє важливу роль у професійній  спрямованості здобувачів освіти щодо подолання освітніх втрат.

         Плідно попрацювали у фокус групах (педагогічний   колектив, здобувачі освіти, батьківська спільнота,  громадськість) із створення сучасного простору освітнього закладу «Навчатись завжди».

 

      За рішенням педагогічної ради колектив закладу розпочинає роботу із розробки комплексу заходів  до Стратегії (програми) щодо ліквідації освітніх розривів  та компенсації навчальних втрат учнів закладу  на 2024/2025 н.р.

1111