Засідання педагогічної ради

     Дитині недостатньо дати знання - її необхідно навчити користуватися ними.
       18 квітня 2019 року в закладі відбулося засідання педагогічної ради «НУШ: інтеграція навчання та інноваційні підходи до організації освітнього простору в початковій школі».
       За яких умов учні досягають максимальних результатів у навчанні та отримують навички, потрібні їм у реальному житті? - ось питання, на які відповідали педагоги, описуючи, пояснюючи, запитуючи, аналізуючи, беручи участь у діалозі щодо інтеграції навчання та організації освітнього простору Нової української школи.
      Завдяки ретельній підготовці засідання, його вмілим організації та проведенню заступником директора з навчально-виховної роботи Грицаєнко Г. А. діяльність учителів була продуктивною і злагодженою.
      Практичний психолог Овчаренко І.В. ознайомила колег із результатами діагностики першокласників, а вчитель 1-А класу Сотнікова В.Р. презентувала відеофільми про яскраві моменти з життя найменших школярів. Учителі старших класів Дівніч А. П.,Кодинець І. В., Осадкіна С. М. поділилися враженнями від супервізії в 1 класи.
      Голова методичного об'єднання вчителів початкових класів Слатвінська О.В. розкрила питання важливості проведення інтегрованих уроків, що формують у дітей цілісну картину навколишнього світу.
      Цікавою та пізнавальною була й практична частина. Учителі початкових класів Гришаєва О.М., Дмитрова О. О., Командирчик Н. І. провели заняття «Ранкова зустріч» і майстер-класи з використання сучасних технологій «LEGO» та «Лепбук».