Засідання методичного об

                                                                                Учитель живе доти, доки вчиться,
                                                                                тільки - но він перестає вчитись,
                                                                                 у ньому помирає вчитель.
                                                                                                                  К. Ушинський
         10 грудня відбулося засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів та вихователів груп подовженого дня з теми «Дослідницькі методи навчання на уроках природничо - математичного циклу».
        Мета зібрання: спонукати вчителів до самоосвітньої діяльності, розширити їх знання про дослідницькі методи навчання на уроках природничо - математичного циклу, підвищувати рівень компетентності та педагогічної майстерності шляхом обміну досвідом.
       Було переглянуто та обговорено майстер-клас «Розвиток дослідницьких навичок» від головного редактора ВД «Освіта» Ольги Коршунової, проведено «Аукціон ідей» з даної теми, що дало можливість кожному учаснику поділитися своїми надбаннями. Заступник директора Галина Грицаєнко проаналізувала результати підсумкових контрольних робіт та досягнень учнів за І семестр 2019 - 2020 навчального року, учитель 2-Б класу Ольга Гришаєва проінформувала про нові онлайн-курси для педагогів. Також заслухано звіт учителів, які атестуються, та розглянуто календарне планування на ІІ семестр.