Відвідування батьківських зборів у дитячому садочку №44

     Ідеалом сучасного навчання є особистість не з енциклопедично розвиненою пам’яттю, а гнучким розумом, зі швидкою реакцією на все нове, з розвинутими потребами дальшого пізнання та самостійної дії, з добрими орієнтувальними навичками і творчими здібностями.

     Уже багато років поспіль, плануючи організацію освітнього середовища, за «круглим столом», на педагогічних нарадах, методичних об’єднаннях, батьківських зборах зустрічаються колеги ЗЗСО №4 та ЗДО №44. Початок 2019 – 2020 н.р.  не виняток – це нова спільна робота вихователів і учителів.

     Педагоги майбутніх першокласників Голубченко Н.І., Кузовенкова В.І., Сіренко Ю.О., Мильник С.В. відвідали батьківські збори у дитячому садочку №44.

     Ознайомили батьків з новою структурою НУШ, яка забезпечить необхідні умови навчання, зорієнтовані на потреби учня ( дитино центризм ), з новим змістом освіти, основаним на формуванні компетентностей, потрібної для успішної самореалізації в суспільстві.

     Мета зустрічі: створення умов у освітніх закладах №44 та №4 для різнобічного розвитку особистості дитини відповідно до її вікових та індивідуальних психофізіологічних особливостей, формування в неї ключових і предметних компетентностей, необхідних життєвих і соціальних навичок, що забезпечують її готовність до продовження навчання у початковій школі.