Свято "З Україною в серці"

Свято «З Україною в серці» з нагоди Дня знань і Першого дзвоника   відбулося в Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 Херсонської міської ради. На подвір’ї школи зібралися вчителі, учні 1-х  класів та їхні батьки. Класні керівники 2-9 класів провели урочистий перший урок.

Цього року дружня шкільна родина приймала у свої обійми 4 перших класи - 100 першачків. Саме для них в цей день перебування в школі – значна подія. Директор школи Олександра ПОТУК привітала всіх з чудовим святом Днем Знань, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні. Привітати учнів та вручити подарунок завітали: Вікторія ГАВРЕНКОВА – депутат Херсонської обласної ради, керівник громадської організації «Добродія - Херсон», Валентина ПОКОТИЛОВА – голова Херсонської районної ради Херсонської області. Учителя першокласників отримали в подарунок квіти та найтепліші привітання з початком нового навчального року від міського голови Ігоря Колихаєва.

 За традицією учні дев’ятих класів поклали квіти до меморіальної дошки загиблим випускникам школи Чихуну Олегу та Ткачишину Михайлу. На святі, слово мали першокласники, які палко привітали всіх з початком осені та нового навчального року. Право дати перший дзвінок у 2021/2022 навчальному році мали змогу усі першокласники. Дзвінок лунко прозвучав під пісню, що засвідчило про офіційне відкриття та початок нового навчального року.

Навчальний рік розпочався сонячно, натхненно, благодатно. Нехай проминуть усі його дні, як чарівна музика, як лагідна пісня, і подарують учням якісні знання, відмінний настрій, міцну дружбу!

Бажаємо усій Україні злагоди, миру і єдності!

 

 

аааа

пппп

ззззз  тттт   

иииии

дддд

ллллл

дддд

дддд

зззз

дддд  оооог

дддд

лллл

ддддд

оооо

шшшш  ааа

ммм

пппп

тттт

аааа

єєє

лллл