Почесна нагорода в конкурсі кращих інклюзивних практик країни-2021

 

Почесна нагорода в конкурсі кращих інклюзивних практик країни - 2021

Другий рік поспіль Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їхніх сімей «Сонячні діти Херсонщини», за підтримки Британської Ради в рамках проєкту «Активні громадяни» та за сприяння Фонду «Об’єднання», мета якого популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, шляхи подолання соціального відчуження, а також обмін досвідом впровадження інклюзії в різних регіонах України, проводить  конкурс кращих інклюзивних практик «Україна без кордонів». Цього року на конкурс представлено 180 практик із усіх регіонів нашої країни, фіналістами стали 63 учасники.

Цього року педагогічний колектив нашого освітнього закладу представив на конкурс  інклюзивних практик свій проєкт «Волонтерський клуб для дітей з особливими освітніми потребами «Сонце в долонях»». Серед 180 учасників з усіх регіонів країни у фіналі, який проходив з 28 по 30 травня 2021 року в м. Скадовськ, відібрано 63 кращих проєкти, серед яких  визначено переможців. Колектив нашої школи отримав диплом ІІ ступеня конкурсу «Кращі інклюзивні практики України - 2021».

Вітаємо педагогічний колектив освітнього закладу з високою нагородою!       Натхнення та нових творчих ідей на шляху розвитку інклюзії!

вввв