Пішла з життя Командирчик Наталія Іванівна

 

     Пішла з життя Командирчик Наталія Іванівна - людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Висловлюємо щирі співчуття з приводу неочікуваної смерті жінки, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани.
     Хтось із великих сказав: «Коли помирає особистість, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Наталію Іванівну - учительку, яка виховала не одне покоління учнів, уміло навчаючи їх мудрості та відповідальності.
     Командирчик Наталія Іванівна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю, енергійністю, працелюбством. Вона була особистістю справді неординарною, яскравою, людиною мудрою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.
      Колектив Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 висловлює співчуття з приводу передчасної смерті вчителя початкових класів, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег - усіх, хто знав і працював з Наталією Іванівною.
     Світла пам'ять про Наталію Іванівну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях.
     Мій любий вчителю, ти тільки знай:
     Любов до тебе житиме завжди,
     У будь-яку годину, будь-де ти пам'ятай:
     Закладений тобою скарб в нас житиме віки.

                                                             Колектив школи