Педагогічна рада «Упровадження здоров’язберігаючих технологій в освітньому закладі»

 

Народна мудрість говорить, що без здоров’я немає щастя. І найбільше в світі багатство – це здоров’я. 

Тож на педраді ми проаналізували питання, яке хвилює нас сьогодні, буде хвилювати завтра, питання сьогодення та питання майбутнього: здоров’я.

Мета педради:

виявити проблеми, шляхи й способи вдосконалення роботи закладу освіти зі збереження й зміцнення здоров'я здобувачів освіти.

Завдання педради:

·        активізувати проблему збереження й зміцнення здоров'я учнів у педагогічній діяльності;

·        сприяти оволодінню педагогами прийомами, методами й формами диференційованого педагогічного впливу на формування мотивації учнів до здорового способу життя;

·        Обговорити способи удосконалення діяльності школи щодо формування життєвих компетентностей та свідомої позитивної мотивації на здоровий спосіб життя, на підвищення культури здоров’я дітей та учнівської молоді.

На педраді виступили  заступник директора з виховної роботи  Дівніч А.П.,  практичний психолог Овчаренко І.В., соціальний педагог Спільна Ю.Ю, класні керівники Дмитрова О.О., Сухотіна О.В., вчитель фізичної культури Буряковський Д.О., вчитель інформатики Волонтир О.О. В ході якої було проаналізовано роботу щодо створення комфортного та безпечного освітнього середовища,  зроблено моніторинг стану здоров’я й фізичного розвитку дітей, обговорено способи удосконалення діяльності закладу щодо  формування життєвих компетентностей та свідомої позитивної мотивації на здоровий спосіб життя, на підвищення культури здоров’я дітей та учнівської молоді.

Освітній заклад продовжує роботу над впровадженням здоров’язберігаючих технологій для забезпечення фізичного та інтелектуального розвитку успішної особистості.