Навчально-методичний семінар для педагогів Херсонської області "Організація інклюзивного навчання дітей з ООП в умовах закладів освіти"

      Одне з основних завдань сучасної освіти - реалізація потенційних можливостей кожної дитини. Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 Херсонської міської ради була новатором впровадження інклюзивного навчання у місті Херсоні, педагогічний колектив працює з дітьми з ООП за інклюзивною формою навчання з 2010 року. На сьогоднішній день, ми маємо одинадцятий випускний клас з інклюзивною формою навчання. Протягом десяти років фахівці нашого закладу освіти надають методичну допомогу і діляться досвідом з колегами Херсонщини, беруть участь у заходах Європейського рівня.
     28-30 грудня на базі КВНЗ "Херсонська академія неперервної освіти " пройшов навчально-методичний семінар для педагогів Херсонської області "Організація інклюзивного навчання дітей з ООП в умовах закладів освіти". В проведенні семінару брала участь учитель нашої школи ГРИШАЄВА Ольга. Педагогиня поділилась досвідом та педагогічними наробками з питань включення корекційно-розвиткової складової в урок у початковій школі.
     Робота вчителя - це мистецтво педагогічної підтримки усіх учасників освітнього процесу.