МО класних керівників

10 січня 2020 року відбулося засідання методичного об’єднання класних керівників з теми: «Особиста гідність. Безпека життя. Громадська позиція».  Мета якої: сприяти самопізнанню, самореалізації, самоствердженню і самовдосконаленню особистості учня; розвиток відповідальної і безпечної поведінки, умінь адекватного прийняття рішень у різних життєвих ситуаціях; визначення та формування громадянської позиції школяра.

На засіданні виступили класний керівник 8А класу Володимир СУШКО, який ознайомив з програмою «Особиста гідність. Безпека життя. Громадська позиція» та навчальним підручником для учнів 7-11 класів і класний керівник 4А класу Надія ГОЛУБЧЕНКО, яка розповіла як це впроваджується з початкової школи, які твори вивчають і знайомлять учнів з поняттям «гідність». А також виступили класний керівник 9 класу Ірина КОДЕНЕЦЬ та класний керівник 4Б класу Віра КУЗОВЕНКОВА зі своїм досвідом роботи щодо здорового способу життя серед учнівської молоді.

Розглянуто питання практичним психологом Іриною ОВЧАРЕНКО щодо подолання життєвих труднощів серед здобувачів освіти та надані рекомендації  класним керівникам.