Тиждень доброчесності 2021

Тиждень доброчесності

В рамках Тижня доброчесності з 29 листопада по 03 грудня 2021 року в Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 Херсонської міської ради відбулися заходи. Класні керівники провели пізнавальні виховні години спілкування: круглий стіл «Магічний урок доброчесності», «Доброчесність у нашому житті», «Будемо доброчесними»,  «Добро. Чесність»,  «Сім кольорів щастя і добра»,  «Добро й чесність – головні норми людяності», на яких здобувачі освіти активно обговорювали різні ситуації та оцінювали правильність чи хибність вчинків, описаних у ситуаціях, пропонували власні принципи доброчесності, яких слід дотримуватись у школі та повсякденному житті.

Учитель з правознавства провела інтелектуальну антикорупційну гру «Що? Де? Коли?», особлива увага якої зосереджена на тезі: зло має бути покаране. Здобувачі освіти дізналися про обурливі масштаби корупції, що історично охоплювала різні сфери життєдіяльності у різних суспільствах. Тепер учасники гри мають достатньо аргументів для того, щоб переконати своїх однолітків у неприпустимості корупції сьогодні. Це допоможе їм об’єднатися в групи однодумців, які не бажають допустити домінування корупції.

Учнівське самоврядування «Відродження» куточок доброчесності, де розмістили корисну та цікаву інформацію, яка буде нагадувати вчителям, учням та їхнім батькам про цінність доброчесності.

Прагнемо жити в середовищі, яке базується на взаємній повазі, честі та гідності. 

Тож будьмо доброчесними!

ддщзд

оооо

бббб  ииии

жжххжх   щлщлщл

оооо

ттт

ьььь

ддд